Tässähän ei mennyt edes kauaa.

Eksyin lukemaan joitakin blogeja random-taktiikalla ja eksyin erään henkilön blogiin, jossa oli mahtava Tommy Tabermannin runo. Blogin kirjoittaja viittasi blogiin:

http://poppy.vuodatus.net/ 

Poppy puhuu pettämisestä pettäjän näkökulmasta. Näin pikkutunneilla aiheesta tulee mieleen jos jonkinlaisia kauhuskenaarioita ja ihmiskohtaloita. Ajattelin jakaa kanssanne yhden:

Hän voitti häviäjän.

Saher pudisteli päätään. Mitään ei tapahtunut. Saher pudisteli uudestaan. Mutta jos joku istuu tiukassa niin epäkelpo ajatus, sitä ei ihminen karkoita. Se pitää tyydyttää tai jättää sikseen, haudata mieleen. Mutta pois sitä ei saa, se on seurana haudassakin.

Saherin verkkokalvolla kaksi ylösalaista hahmoa suutelivat toisiaan. Saherin aivot käänsivät kuvan oikeaksi, mutta eivät selittäneet näystä aiheutuvaa epävarmuutta. Hahmoista toinen nousi ja leijui aaltoilevasti liikehtien ja jossain kaukaisesti itkien pois tilasta. Naisellinen, särkynyt ääni oli poissa. Vain me kaksi, ajatteli Saher.

Apoor katsoi Meenan perään hetken, mutta näki sitten Saherin sekavan tilan ja näkeminen oli muutakin kuin ylösalainen verkkokalvokuva. Apoor oli suudellut Saheria vain tuokio ennen Meenaa. Apoor oli tehnyt sen ennenkin, muillekin kun Saherille. Saher ei tiennyt sitä, tai näin ainakin Apoor uskoi. Mutta se oli merkityksetöntä nyt. Äsken oli hänen ja Meenan aikansa, se loppui. Nyt alkoi hänen ja Saherin.

-------

Saher ja Apoor saapuivat siis suhteensa alkuun. Saher yleni toisesta naisesta ensimmäiseksi ja vakiinnutti asemansa Apoorin kainalossa. Vai vakiinnuttiko? "Ensimmäinen" sanassa on järjestysmerkitys. Jos Saher ei lankea sinisilmäisyyteen, tietää hän olevansa aina mahdollinen syrjäytettävä Apoorin uuden tieltä. Saher tietää Apoorin pystyvän siihen

Pieni tarinani oli spontaani havainnollistama tositapahtumista. Hyvän ystäväni suhde perustuu asetelmalle entinen toinen nainen, nykyinen ensimmäinen. Ja Saherin tosielämän versio voi vain elää ikuisessa varmassa epävarmuudessa. Hän kokee Apoorinsa tuomitsemisen olevan mahdotonta, onhan hän hyväksynyt teon omassa asetelmassaan. Hän näkee Apoorinsa mahdollisessa toisessa naisessa itsensä.